Loading color scheme

A befizetett gondozási díjak visszatérítése

Kedves Szülők!

A bölcsődék szüneteltetése következtében szolgáltatást az intézmény nem biztosít, ezért a befizetett gondozási díjak visszatérítésekről az Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézménye április hónapban gondoskodik.

Kérjük, hogy visszatérítési igénye esetén, küldje el az alábbi adatokat a titkarsag@ujpestibolcsik.hu e-mail címre.

Bölcsőde neve:

Gyermek neve:

Befizető neve:

Számlázási cím:

Számlaszám:

 

Együttműködésüket előre is köszönjük!


Tisztelettel:

Kocsis Ildikó Edit

Intézményvezető

Tisztelt Újpesti Bölcsődés Szülők, anyukák, apukák, gondviselők!

Az Újpesti Önkormányzati Bölcsődék bölcsődei ellátása, valamennyi telephelyen,  a koronavírus  járvány intézkedések részeként továbbra is határozatlan ideig szünetel. A szülők nemleges nyilatkozata értelmében ügyeleti ellátást az Intézmény jelenleg nem biztosít.

Kedves Szülők!

Tudjuk, hogy a koronavírus járvány során elrendelt intézkedések miatt Önök is nagyon nehéz helyzetben vannak. Az Újpesti Önkormányzat nevében is kérjük, hogy gyermekeinkért, családjainkért, idős szüleinkért, a társadalomért, és az egészségügyért továbbra is szervezzék meg gyermekeik otthoni felügyeletét.

A bölcsődei ügyeleti tervet előkészítettük, szükség esetén az ügyeletet kis létszámú csoportban, szigorú feltételek mellett nyújtunk a későbbiekben.

Ügyelet írásban, határozott időre kérhető,  annak a gyermeknek, akinek mindkét szülője:

  • aktív egészségügyi dolgozó
  • hivatásos, szerződéses állományú katona, vagy önkéntes katona
  • honvédelmi alkalmazott, aki távmunkában nem dolgozhat
  • rendvédelmi hivatásos szolgálati jogviszonyban állók, rendvédelmi igazgatási alkalmazott,
  • NAV, kormánytisztviselő

és munkáltatója kötelezően berendelte, a távmunka számára nem biztosítható , fentiek szerinti jogosultságát  munkáltatói igazolással  alátámasztja, és a gyermekek felügyeletét megoldani más módon nem tudja,

  • Védelembe vett gyermek, amennyiben a határozatban a bölcsődei elhelyezés szerepel,
  • egyedülálló szülő amennyiben a fenti felsoroltak szerinti munkahelyeken dolgozik, és a munkáltatója kötelezi a munkavégzésre.
  • a szülőnek írásban kell kérni az ügyeletet, meghatározott időre

Amennyiben ellátási nehézségük van, vagy egyéb információra van szükségük, kérjük, hétfőtől szerdáig 9-14 óra között hívják a saját bölcsődéjüket, ahol a bölcsődevezetők adnak választ kérdéseikre.

További információkért a Bölcsődék központja 380 44 88 telefonszámán, szerdánként 9-16 óra között fordulhatnak.

Az Intézményünk feladatkörében folyamatosan tájékozódik a megelőzéshez kapcsolódó közzétett információkról,( www.koronavirus.gov.hu ), valamint figyelemmel kísérjük az Operatív Törzs bejelentéseit is. A hozott intézkedésekről, változásokról a szülőket, és a dolgozókat időben tájékoztatjuk.

Kocsis Ildikó Edit

Intézményvezető