Év közbeni előjegyzés / kérelem személyes leadása 2021/2022-es nevelési évben a járványügyi szabályok figyelembevételével

Tisztelt Szülők!

A járványügyi szabályozások tekintetében, valamint az esetleges fertőzések elkerülése érdekében, az előjegyzés/személyes kérelem leadás folyamán az alábbi szabályokat kérjük betartani:

A Bölcsőde központ területére csak egészséges szülő/gyermek érkezhet. Lehetőség szerint családonként maximum 2 fő!

  • A Bölcsőde központ területén, az előtérben egyszerre maximum 2 család (4 fő) tartózkodhat (a többiek az utcán várakozhatnak – szólítani fogjuk őket.)
  • Kérjük, a foglalt időpont előtt maximum 5 perccel érkezzenek, a torlódások elkerülése okán.
  • A Bölcsőde központ területére érkezve, a kihelyezett kézfertőtlenítővel fertőtlenítsék a szülő és a gyermek kezét.
  • A felnőtteknek a Bölcsőde Központ területén a maszk használata kötelező!

Kérjük, az Önök, családjaik, valamint a Bölcsőde központ dolgozóinak egészsége megőrzése érdekében a fenti szabályok betartását! Köszönjük!

Tisztelettel:

Kocsis Ildikó Edit

Intézményvezető

Tisztelt Munkatársaink! Kisgyermeknevelők! Dajkák! Szakácsok! Konyhalányok! Gépkocsivezetők, élelmezésvezetők, ügyintézők, varrónők, kerti munkások! Kedves Mindenki, aki csapatunk tagja, az Újpesti Bölcsődék dolgozója!

A Bölcsődék Napja alkalmából köszöntelek Benneteket! Bár a járványügyi előírások ebben az esztendőben nem teszik lehetővé a Bölcsődék napjának hagyományos megünneplését, ez a nap alkalmat ad arra, hogy megemlékezzünk, és köszönetet mondjunk felelősségteljes, sok áldozatot és lemondást követelő munkátokért!

Az idei Bölcsődék Napja szomorú vonatkozása, hogy a már 2012-óta kialakított Intézményi szintű közös ünneplésre nem nyílhat lehetőség, hagyományink közül elmarad a Subidoo-Wap intézményi kórus fellépése, nincs közös szakmai nap, nincs előadó, előadás, nem próbálnak felvidítani a Parkett Főnökei, sztárvendég sincs, de elmarad immár második alkalommal a közös színházlátogatás is.

De Intézményi közösségünk láncszemeivel, a bölcsődék, konyha, központ a vezetők szakmai közösségeivel, közösen Veletek a pandémiás helyzetben is megtaláltuk a megemlékezés, és a köszöntés formáit.

Április 21-én a kisközösségben olyan nevelésmentes napot szervezhetünk, melynek mindenki része lehet, amit magáénak tekinthet, amiért az elmúlt napokban örömmel, lelkesedéssel tehetett. Bízunk benne, hogy az évforduló is nyomot hagy a munkatársakban, tartalmas, vidám, felemelő érzéseket élhetünk meg.

Kívánunk szép ünnepet, örömteli napot a kisközösségetekben, egyben köszönjük, hogy helyt álltok, helyt álltatok ebben a rendkívüli helyzetben is, az elmúlt esztendőben, és az Újpesti gyerekeknek derűs gyermekkort, töretlen fejlődési lehetőséget, a családoknak folyamatos segítséget biztosítottatok!

Az alábbiakban a bölcsődék meglepetés felvételei kerülnek megosztásra, illetve bölcsődék napi programjainkból szemezgettünk!

Ünnepeljünk mégis EGYÜTT!

Az Újpesti Bölcsődék Online nyílt nap videóit megtekinthetik az alábbi címen a Youtube-on:

https://www.youtube.com/watch?v=_-4we0Z1FkE&list=PLwdF5n4qwHuUZ96-vmo6lJuFAFPUY18X6

 

 

Időpont foglalás

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Központi elérhetőségeink

Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézménye Bölcsődék Központja:

  • 1041. Budapest, Lőrinc utca 35-37.
  • +36-1-380-4488
  • ujpestibolcsodek@ujpestibolcsik.hu
  • www.ujpestibolcsik.hu
  • Intézményvezető: Kocsis Ildikó Edit

A félfogadás rendje szerda 9-16 óra között

Figyelem!

A honlapunkon megjelenő képeket a szülők írásos hozzájárulásával tesszük közzé!

Scroll to top