Loading color scheme

Tisztelt Szülők!

2021 januártól, a pandémiás helyzetre való tekintettel, a személyes ügyfélfogadás (bizonytalan ideig) a Bölcsődék Központjában SZÜNETEL!

Ez idő alatt folyamatosan, online kérelem leadásra van lehetőség a www.ujpestibolcsik.hu/online felvétel menüpontban.

Kérdés esetén a 06 1 380-4488-as telefonszámon állunk rendelkezésükre.

VIGYÁZZUNK MAGUNKRA, VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

Bp., 2021.01.05.

Tisztelettel:

Kocsis Ildikó Edit

Intézményvezető

Kedves Munkatársaim!

 Ma november 12-án is köszönom Nektek az elmúlt egy esztendőben nyújtott munkátokat! Olyan időszakot éltünk , élünk meg közösen , amelyet eddig még sosem. KÖSZÖNÖM lelkiismeretes munkátokat, együttműködéseteket! Tudom, hogy sokszor nem könnyű! Küzdeni kell, hogy a legtöbbet, jobbat tudjuk nyújtani a szolgáltatásunkban, és az egyéni életünkben De hiszem, hogy együtt, kollektívaként,egy közösségként, egy csapatként, továbbra is el tudjuk látni a gyermekeket, kitűzött céljainkat is meg tudjuk valósítani ! Köszönöm a szülőknek, hogy bíznak bennünk, a Fenntartónak a támogatást, így közösen tudunk derűs, boldog gyermekeket nevelni! Szép ünnepet, es egészséget, kívánok Nektek!

Búcsúztató

Tisztelt Újpesti Bölcsődés Szülők! Kedves Anyukák, Apukák!

A kényszerű távollét után június 2-án újra megnyitjuk az Újpesti Bölcsődék kapuit és várjuk azokat a kisgyermekeket, akikkel hosszú idő óta nem találkoztunk.

A járványveszély miatt több olyan intézkedést vezetünk be, melyek szokatlanok, merevnek hatnak, de a családok, gyermekek és az intézményben dolgozók érdekében történnek.

A távolságtartás nem a bölcsődei ellátás sajátossága, mégis van több olyan intézkedés, amely gátolja a programjaink hagyományos megrendezését.

Ezért több programunk elmaradt, de semmiképp nem szeretnénk lemondani a leendő óvodásoktól való elköszönésről. A bölcsődei élet részeként, kislétszámú csoportokban (családok, szülők jelenléte nélkül), augusztus utolsó két hetében mindenképp megszervezzük. Bízunk abban, hogy ez vidám lezárása lesz a bölcsődés időszaknak és a pozitív élményekkel kezdik meg az óvodát.

Köszönjük türelmüket, kitartásukat! Találkozunk a bölcsődékben!

Bejelentkezés személyes ügyfélfogadásra

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31