Loading color scheme

Hajló bölcsőde

Bölcsődénk Káposztásmegyer zöldövezeti környezetben csendes, nyugodt utcában található. Két bölcsődei csoportban 50 férőhelyen látjuk el a kisgyermekeket. A mai kor követelményeinek megfelelő intézményünk belső terei esztétikusak, dekoratív színekkel és berendezésekkel rendelkeznek.


   
A bölcsőde udvara tágas, füvesített, bőséges lehetőséget kínál a gyermekeknek a mozgásra, a különböző játéktevékenységekre és ismeretszerzésre.



Célunk:
 
A bölcsődei gondozásnak - nevelésnek nagy szerepe van, hisz az első intézményrendszer a bölcsőde a családok életében mellyel találkoznak. Hisszük és valljuk, hogy amit a gyerekek itt és nálunk kapnak útravalóul az lesz valamennyi nevelési fázis közül a legmeghatározóbb. A szeretetteljes, a felnőtt és a kisgyermek kölcsönös tiszteleten alapuló partneri kapcsolatára, a gyerekek kezdeményezésére, önálló aktivitására építő, egyéni képességeit és kompetenciáját tiszteletben tartó bölcsődei nevelés kulcsfontosságú a felnövekvő generációk erkölcsi, esztétikai értékrendjének értelmi és érzelmi struktúrájának kialakításában.

Ünnepeink:


     
Hétköznapjainkba színt visznek az ünnepek. A szülők számára nyitott. rendezvényeken lehetőség van arra, hogy a család minden tagja együtt játsszon, együtt örüljön.
Ilyen a bölcsődekóstolgató, az anyák napja vagy a Márton napi lámpás felvonulásunk.


Márton napkor a gyerekek, felnőttek, gondozónők együtt énekelve sétálnak végig a faragott töklámpásokkal, festett mécsesekkel kivilágított udvaron. Libazsíros kenyér, meleg teával vendégeljük meg a résztvevőket.


     
Nyitottak vagyunk, bármikor szívesen látunk minden érdeklődő szülőt és gyermeket, aki szeretne bölcsődénk életébe betekinteni.

 

Bejelentkezés személyes ügyfélfogadásra

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
28
29
30

Hajló Utcai Bölcsőde
Budapest IV. ker. Hajló Bölcsőde
e-mail cím: hajlobolcsode@ujpestibolcsik.hu
Részlegvezető: Konka László Csabáné
Cím: 1048 Bp. Hajló u. 2-8.
Tel./Fax.: 380-6218