Loading color scheme

Programok 2011.

2011. január augusztus

- Február 11-én délelőtt 9-11-óráig a Kölyökidő Alapítvány munkatársaival közösen „autentikus táncházat”, zenés interaktív együtt játszást szervezünk a gyermekeknek csoportonként. A közös tevékenységről szituációs fényképek készülnek, így a család is betekintést nyerhet a program pillanataiba.
- Február 14-15-én 16-18 óráig szülőcsoportos beszélgetésre invitáljuk a szülőket, erősítve ezzel a szülők és nevelők, illetve a család és bölcsőde kapcsolatát.
- Február 18-án délelőtt „ITT a FARSANG ÁLL a BÁL” farsangi mulatság a bölcsiben anyával, apával, mamával, papával és testvérekkel.
- Március 9-10-11-én „Egy délelőttöm a bölcsiben” címmel Videó filmkészítés valamennyi csoportban
- Március 22-én „Készülődés az óvodába” szülői fórum az óvodáskorú gyermekek szüleinek. Tapasztalatok átadása mellett meghallgatjuk az óvodát képviselő gyermekpedagógusokat.


- Április 11-15-ig Húsvéti Vásárt szervezünk, melyre meghívunk valamennyi szülőt, érdeklődőt és régi kedves ismerőst! Kreatív Műhely és valamennyi munkatársunk által készített különböző húsvéti díszeket, kiegészítőket, ajándékokat kínálunk az érdeklődőknek. A vásár bevételét a gyermekcsoportok Gyermeknapi meglepetésére fordítjuk.
- Április 15-án 15-16 óráig Nyitott délután keretében Húsvét Ünnepi tojásfestéssel köszöntjük az Ünnepet valamennyi bölcsődei csoportban.
- „Ilyen még nem volt!” május 2-án 15 órától „Apák napi parti”-ra várjuk az apukákat és nagypapákat. Közös programmal erősítjük az apukák szerepét a bölcsődei kapcsolatban is.
- Április 20-án délután 14 órától egymás köszöntésével ünnepeljük meg a II. Országos „Bölcsődék napját”, majd április 21-én három munkatársunk képviseli a Labdarúgó bölcsődét az Országos Szakmai Konferencián.
- Május 20-án a Gyermeknapot ünnepeljük a Kölyökidő Alapítvány közreműködésével. A Bohóc-bűvész interaktív játékkal varázsol vidámságot, ugráló várral nyújtunk lehetőséget a különleges mozgásnak, arcot festünk és különböző kreatív és mozgásos játékokkal tesszük emlékezetessé ezt a napot.
- Június 16-án 13-15 órakor Tájékoztató Szülőértekezletet tartunk az újonnan felvett gyermekek szüleinek, melyben minden információt megkaphatnak a bölcsődei felvétel és az adaptáció részleteiről. Meghívjuk valamennyi kisgyermeket édesanyjával és édesapjával a szeptember 1-én tartandó ismerkedő „Zsíroskenyér partira” is.
- Augusztus 26-án 15 órától Évzáró- Búcsúztató délutánt szervezünk az óvodába menő gyermekek és családjaik számára. Hagyományosan „Kátyával” énekelünk.

Budapest IV. ker. 4.sz. Bölcsőde
e-mail cím: labdarugobolcsode@ujpestibolcsik.hu
Részlegvezető: Csiffáriné Richter Erika
Cím: 1047 Bp. Labdarúgó u. 24.
Tel./Fax.: 369-1740