Loading color scheme

Itt a farsang, állt a Bál!

Farsangi mulatság a bölcsődében.

2011. február 18-án ismét farsangi mulatságot rendeztünk a gyerekek és a szülők részvételével.
Hetekkel előtte készülődtünk erre a vidám napra. A feldíszített csoport szobákra meglepődötten csodálkoztak rá a gyerekek. Örömmel fedezték fel az újabb és újabb álarcokat, „szemüvegeket” és lampionokat. A gyerekek közösen készítettek gondozónőikkel (karton papírból előzőleg kivágott) kalapokat, álarcokat, amit újfestékkel festettek ki. Ezek az alkotások az átadókat tették hangulatosabbá.

Ez a nap más mint a többi. Szinte mindenkin gyermeken, anyukán, apukán és gondozónőn volt jelmez. A gyerekek együtt töltötték a délelőttöt az anyuval, apuval vagy a nagyszülők valamelyikével illetve a saját gondozónőikkel. A közös játék, tánc majd a farsangi fánk elfogyasztása után ragasztással, festéssel díszítették a még egyszínű kalapokat.

Nagy sikert és izgalmat szerzett a gyerekek, szülők számára egyaránt a zsákbamacska játék. Heves mozdulatokkal bontották a papírzacskókat, melyek különféle apró meglepetést, játékokat rejtettek. Az ebéd elkészültéig volt idő táncolásra, lufi dobálásra, tésztafűzésre. A közös ebéd elfogyasztása után sokan hazamentek, a bölcsődében maradó gyermekek élményekkel teli, rövid beszélgetés után mélyen elaludtak.

Jó hangulatban telt el a délelőtt, valamennyien nagyon élveztük.


Hisszük, hogy ismét erősödött a gyermekek és szülők, a családok és a bölcsőde kapcsolata.

Köszönjük minden résztvevő együttműködését.

Bölcsőde valamennyi munkatársa

Budapest IV. ker. 4.sz. Bölcsőde
e-mail cím: labdarugobolcsode@ujpestibolcsik.hu
Részlegvezető: Csiffáriné Richter Erika
Cím: 1047 Bp. Labdarúgó u. 24.
Tel./Fax.: 369-1740