Loading color scheme

Gyereknap a Labdarúgó bölcsődében - 2014

Esős délelőtt köszöntött ránk a gyermeknap tervezett időpontján, június 1-én. De ez nem szegte kedvét a vidám gyerekseregnek és az őket szeretettel és gondoskodással körül vevő gondozónőknek, munkatársaknak sem.
Vidám ének, zene szólt a csoportokban, játékos tánccal, mozgással és közös énekléssel, tevékenységekkel ünnepelve a gyermekek napját.
A saját gondozónők arcot festettek mindenkinek kívánsága szerint, így megelevenedett a gyermeki arcokon méhecske, katica, kutyuska, cica, dr. bácsi, kalóz, pillangó, stb. Vidám pillanatokat szerezve ezzel a gyermekeknek és a felnőtteknek egyaránt.

A rácsodálkozás örömét nyújtotta valamennyi résztvevő kisgyermeknek.
Óriási meglepetésként érte a bölcsiseinket a dunakeszi albán pékségtől kedvezményesen kapott, Ildikó és Irénke bohócok által felszolgált Igazi SÓS perec, amit érdeklődve forgattak, nézegették, fedezték fel az érzékelés különböző csatornáin, majd majszoltak és ropogtatták, amikor kiderült számukra, hogy a perec egy finom étel. Evés után igen jólesett a gyerekeknek az ízletes és egészséges gyümölcslé.

Teli pocakkal mindenkinek jó volt nyugodtabban játszani: gyurmázni, tépni és ragasztani, festeni, színes tésztaláncot fűzni.
Újabb meglepetésként érte a gyermekeket, hogy gyermeknapi ajándékként a csoportokba különböző fejlesztő és logikai játékokat a mai nappal kaptak meg és vehették birtokba.
Voltak, akik a mozgásfejlesztő Élménykagylót részesítették előnybe, és voltak, akiknek az érdeklődését a logikai játékok, a Piramis vagy a Láncépítő nyerte meg.

Az élményekkel teli délelőtt után sokkal nehezebben aludtak el a gyerekek, de annál pihentetőbbre és hosszabbra nyúlt a délutáni megszokott alvás.
Ébredés után vidáman várták az anyukákat és apukákat. A megérkező testvéreket és szülőket pereccel kínáltuk és a vidámnap emlékére hajtogatott lufikat, meglepetés ajándékot és sok új élményt vihettek haza a nap Ünnepeltjei.

2010.június 1.

Labdarúgó bölcsőde munkatársai.

Budapest IV. ker. 4.sz. Bölcsőde
e-mail cím: labdarugobolcsode@ujpestibolcsik.hu
Részlegvezető: Csiffáriné Richter Erika
Cím: 1047 Bp. Labdarúgó u. 24.
Tel./Fax.: 369-1740