Loading color scheme

Bölcsődeismerkedő „Zsíroskenyér Parti” a Labdarúgó bölcsődében…

2010. augusztus 28-án hagyományteremtő szándékkal ismételtük meg az előző évben nagy sikert aratott szombat délelőtti bölcsődeismerkedő találkozást a felvételt nyert gyermekekkel és szüleikkel.
A szülőértekezleteken tolmácsolt meghívásokat az édesanyák és édesapák érdeklődő örömmel fogadták, elmondásuk szerint nagy izgalommal várták a Parti napját.

Vidám együttlét

Játékok közös felfedezése


Közös játékra, ismerkedésre, sok- sok kérdés feltevésére készültek a megjelentek.
Örömmel tapasztaltuk, hogy mindezekre meg is tudtuk adni a lehetőséget.

Ismerőssé válni

Együtt a családdal


A kellemes környezet bizalmat ébresztett, oldott, közvetlen hangulatban telt el az idő. Bátran kérdeztek az édesanyák, édesapák leginkább a napirendről, a kisgyermekek élelmezéséről, a beszoktatás folyamatáról. Kíváncsian várták válaszainkat, mi pedig legjobb tudásunk szerint igyekeztünk tájékoztatást adni.
Tíz óra körül zsíros kenyérrel és gyümölcslével kedveskedtünk, amiből szülők, gyermekek egyaránt fogyasztottak. A továbbiakban a gyermekek ismerkedtek egymással, környezetükkel. Az anyukák és apukák beszélgettek, újabb és újabb kérdésekkel fordultak a gondozónőkhöz és a bölcsődevezetőhöz. Mindenki számára hasznosan telt el a délelőtt. Úgy érezzük, ezután nagyobb bizalommal fordulnak felénk, bátrabban, nyugodtabban érkeznek közénk.,


Zsíroskenyér parti képekben

Játék anyai segítséggel

Jókedvvel gondozás közben

A finom zsíros kenyér

Örömteli érkezés

Érdeklődő beszélgetés

Első bölcsis tízórai

Budapest IV. ker. 4.sz. Bölcsőde
e-mail cím: labdarugobolcsode@ujpestibolcsik.hu
Részlegvezető: Csiffáriné Richter Erika
Cím: 1047 Bp. Labdarúgó u. 24.
Tel./Fax.: 369-1740