Loading color scheme

ELŐJEGYZÉS A KÖVETKEZŐ NEVELÉSI ÉVRE - 2024/2025

Tisztelt Szülők! Kedves Érdeklődők!

Az Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézményének valamennyi bölcsődéjébe a 2024/25 nevelési év előjegyzése az alábbiak szerint történik:

Az Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézményének valamennyi bölcsődéjébe a jelentkezés helye:

Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézményének Központja

1041 Budapest, Lőrinc utca 35-37.

Telefon: 06 1 380 4488              Honlap: www.ujpestibolcsik.hu        E-mail: elojegyzes@ujpestibolcsik.hu 

  • Felvételi kérelem leadásának módja:

Online kérelem leadás (A GDPR szabályok betartásával, honlapon keresztül: www.ujpestibolcsik.hu/

Online felvételi kérelem leadásának időpontja: 2024. május 1-15-ig

Személyes kérelem leadásra szükséges esetben, korlátozott számban lesz lehetőség. A személyes kérelem leadáshoz időpontfoglalás szükséges! A májusi személyes ügyfélfogadási időpontok május 1. nulla órától kerülnek feltöltésre az Újpesti Bölcsődék honlapjára (www.ujpestibolcsik.hu / online időpontfoglaló naptár felület).

Személyes kérelem leadásának időpontjai: 2024. május 6 (hétfő), 7 (kedd), 8 (szerda) és 9 (csütörtök)

A kérelem benyújtásakor szükséges iratok:

(Online kérelem leadásakor szkennelve vagy olvasható minőségben fotózva csatolandó):

  • Életvitelszerű / újpesti lakóhely igazolására (gyermek és egyik szülő részéről)**: lakcímkártya megfelelő oldala/ vagy albérleti szerződés / vagy védőnői igazolás
  • Leendő munkáltató által kiállított előzetes munkáltatói igazolás, illetve foglalkoztatói szádék nyilatkozat (előnyt jelent!) vagy a szülő által írt szándéknyilatkozat a munkába állás várható helyéről, idejéről - attól a szülőtől, aki GYES, GYED díjban részesül, illetve aki a bölcsőde kezdéséig otthon van a gyermekkel.
  • Egyedülálló szülő esetén: egyedülállóság igazolása - Emelet családi pótlék határozat***
  • 3 vagy több gyermekes család esetén: Családi pótlék határozat***
  • Sajátos nevelési igényű vagy korai fejlesztésben részesülő gyermek esetén (vagy ha a felvételre kért gyermek családjában sajátos nevelési igényű gyermeket nevelnek) – Szakértői vélemény ***
  • Jelzőrendszeri javaslat***
  • Rendszeres gyermekvédelmi támogatás határozat***
  • Bölcsődei felvétel egyéb indokához kapcsolódó dokumentumok

A felvétel elbírálásához szükséges egyéb információkat, igazolásokat, nyilatkozatokat (Gyermek TAJ kártyája, munkáltatói igazolások mindkét szülő részéről!) a szülőknek az elvi felvételt követően, a felvétel szerinti bölcsődében, a bölcsődevezetőnek eredeti példányban kell bemutatniuk, vagy a nyilatkozatot megtenniük, a bölcsődei beszoktatást megelőző legalább kettő héttel.

A bölcsődei felvételekről, a felvett gyermekekről tájékoztató  a felvétel szerinti bölcsőde vezetőjének kerül megküldésre. 2024. június 7-14 között a felvétel szerinti bölcsőde vezetője telefonon értesíti a szülőket a felvételről.

A felvételt nem nyert gyermekek szülei 2024. június 7-14. között e-mail levélben kapnak tájékoztatást.

Kocsis Ildikó Edit
Újpesti Bölcsődék Intézményvezetője

* Kérelmet abban az esetben szükséges benyújtani, ha a gyermek bölcsődei elhelyezését 2024/2025 nevelési évben szeretnék megoldani, és a beszoktatást 2024 szeptember 2. és október 31. között meg kívánják megkezdeni.

**A helyi önkormányzat rendelete és az Intézmény működési engedélyének értelmében az Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézménye valamennyi telephelyén elsősorban újpesti lakóhellyel rendelkező gyermekek ellátását lehet biztosítani.

Ezt a tényt a kérelem leadásánál, valamint a felvétel szerinti bölcsődében a beíratásnál, a gyermek és az egyik szülő lakcímkártyájával vagy védőnő által kiállított életvitelszerű lakóhely igazolásával kell igazolni. 25 %-ban egyéb okkal nem újpesti lakos is felvehető.

Bővebb tájékoztatás, valamint a bölcsődék bemutatkozása is olvasható honlapunkon (www.ujpestibolcsik.hu)

*** Amennyiben rendelkezésre áll.

Bejelentkezés személyes ügyfélfogadásra

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31