Loading color scheme

Szülői tájékoztató a 2022. évi nyílt napokról

Tisztelt Érdeklődők, családok!

Kedves Szülők, Anyukák, Apukák!

A családok életében fontos esemény, amikor a gyermek a közösségbe kerül. A döntés, amit Önök meghoznak, sokszor nagyon nehéz. Talán a legmegterhelőbb a szülők számára, amikor a 3 éven aluli gyermeküket bölcsődébe hozzák. Azonban erre egyre gyakrabban van igény, szükséglet, anyagi-, egzisztenciális-, vagy egyéb ok miatt.

Annak érdekében, hogy Önök a bölcsődeválasztásban a legmegfelelőbb, legmegnyugtatóbb döntést tudják meghozni, a bölcsődékben évente nyílt napot szervezünk, melyre a jelenlegi pandémiás helyzetben egyelőre nincs lehetőség, de korlátozott számban, résztvevővel, a bölcsődék egyéni bölcsődelátogatást biztosítanak.

2022-ben, az előző esztendőkhöz hasonlóan, munkatársaink elkészítették a bölcsődék bemutatkozó videóit, anyagait, amiket folyamatosan töltünk fel az Újpesti Bölcsődék honlapjára, (www.ujpestibolcsik.hu) és a facebook közösségi oldalra is. ( www.facebook.com/ujpestibolcsodek )

Bízunk benne, hogy bemutatkozóinkkal sikerül megismertetni a bölcsődékben zajló gyermekközpontú ellátást, a bölcsődék hangulatát, a gyermekek bölcsődei életét, és a betekintéssel segíteni tudunk Önöknek!

 A lehetséges bölcsőde látogatás ügyében, illetve további kérdéseikkel telefonon fordulhatnak

  • Kocsis Ildikó Edit Intézményvezetőhöz (Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézménye / Bölcsődék központja Tel: 380-4488),
  • valamint az érintett bölcsőde vezetőjéhez (elérhetőségeiket a honlapunkon találják ujpestibolcsik.hu / Bölcsődék menüpontban).