Tisztelt Érdeklődők, családok!

Kedves Szülők, Anyukák, Apukák!

A családok életében fontos esemény, amikor a gyermek a közösségbe kerül. A döntés, amit Önök meghoznak, sokszor nagyon nehéz. Talán a legmegterhelőbb a szülők számára, amikor a 3 éven aluli gyermeküket bölcsődébe hozzák. Azonban erre egyre gyakrabban van igény, szükséglet, anyagi-, egzisztenciális-, vagy egyéb ok miatt.

Annak érdekében, hogy Önök a bölcsődeválasztásban a legmegfelelőbb, legmegnyugtatóbb döntést tudják meghozni, a bölcsődékben évente nyílt napot szervezünk, melyre a jelenlegi pandémiás helyzetben egyelőre nincs lehetőség, de korlátozott számban, résztvevővel, a bölcsődék egyéni bölcsődelátogatást biztosítanak.

2022-ben, az előző esztendőkhöz hasonlóan, munkatársaink elkészítették a bölcsődék bemutatkozó videóit, anyagait, amiket folyamatosan töltünk fel az Újpesti Bölcsődék honlapjára, (www.ujpestibolcsik.hu) és a facebook közösségi oldalra is. ( www.facebook.com/ujpestibolcsodek )

Bízunk benne, hogy bemutatkozóinkkal sikerül megismertetni a bölcsődékben zajló gyermekközpontú ellátást, a bölcsődék hangulatát, a gyermekek bölcsődei életét, és a betekintéssel segíteni tudunk Önöknek!

 A lehetséges bölcsőde látogatás ügyében, illetve további kérdéseikkel telefonon fordulhatnak

  • Kocsis Ildikó Edit Intézményvezetőhöz (Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézménye / Bölcsődék központja Tel: 380-4488),
  • valamint az érintett bölcsőde vezetőjéhez (elérhetőségeiket a honlapunkon találják ujpestibolcsik.hu / Bölcsődék menüpontban).

Időpont foglalás

Bejelentkezés személyes ügyfélfogadásra

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31

Központi elérhetőségeink

Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézménye Bölcsődék Központja:

  • 1041. Budapest, Lőrinc utca 35-37.
  • +36-1-380-4488
  • titkarsag@ujpestibolcsik.hu
  • www.ujpestibolcsik.hu
  • Intézményvezető: Kocsis Ildikó Edit

A félfogadás rendje szerda 9-16 óra között

Figyelem!

A honlapunkon megjelenő képeket a szülők írásos hozzájárulásával tesszük közzé!

Scroll to top