Loading color scheme

Köszöntő a 2021. évi Bölcsődék Napja alkalmából

Tisztelt Munkatársaink! Kisgyermeknevelők! Dajkák! Szakácsok! Konyhalányok! Gépkocsivezetők, élelmezésvezetők, ügyintézők, varrónők, kerti munkások! Kedves Mindenki, aki csapatunk tagja, az Újpesti Bölcsődék dolgozója!

A Bölcsődék Napja alkalmából köszöntelek Benneteket! Bár a járványügyi előírások ebben az esztendőben nem teszik lehetővé a Bölcsődék napjának hagyományos megünneplését, ez a nap alkalmat ad arra, hogy megemlékezzünk, és köszönetet mondjunk felelősségteljes, sok áldozatot és lemondást követelő munkátokért!

Az idei Bölcsődék Napja szomorú vonatkozása, hogy a már 2012-óta kialakított Intézményi szintű közös ünneplésre nem nyílhat lehetőség, hagyományink közül elmarad a Subidoo-Wap intézményi kórus fellépése, nincs közös szakmai nap, nincs előadó, előadás, nem próbálnak felvidítani a Parkett Főnökei, sztárvendég sincs, de elmarad immár második alkalommal a közös színházlátogatás is.

De Intézményi közösségünk láncszemeivel, a bölcsődék, konyha, központ a vezetők szakmai közösségeivel, közösen Veletek a pandémiás helyzetben is megtaláltuk a megemlékezés, és a köszöntés formáit.

Április 21-én a kisközösségben olyan nevelésmentes napot szervezhetünk, melynek mindenki része lehet, amit magáénak tekinthet, amiért az elmúlt napokban örömmel, lelkesedéssel tehetett. Bízunk benne, hogy az évforduló is nyomot hagy a munkatársakban, tartalmas, vidám, felemelő érzéseket élhetünk meg.

Kívánunk szép ünnepet, örömteli napot a kisközösségetekben, egyben köszönjük, hogy helyt álltok, helyt álltatok ebben a rendkívüli helyzetben is, az elmúlt esztendőben, és az Újpesti gyerekeknek derűs gyermekkort, töretlen fejlődési lehetőséget, a családoknak folyamatos segítséget biztosítottatok!

Az alábbiakban a bölcsődék meglepetés felvételei kerülnek megosztásra, illetve bölcsődék napi programjainkból szemezgettünk!

Ünnepeljünk mégis EGYÜTT!