Tisztelt Munkatársaink! Kisgyermeknevelők! Dajkák! Szakácsok! Konyhalányok! Gépkocsivezetők, élelmezésvezetők, ügyintézők, varrónők, kerti munkások! Kedves Mindenki, aki csapatunk tagja, az Újpesti Bölcsődék dolgozója!

A Bölcsődék Napja alkalmából köszöntelek Benneteket! Bár a járványügyi előírások ebben az esztendőben nem teszik lehetővé a Bölcsődék napjának hagyományos megünneplését, ez a nap alkalmat ad arra, hogy megemlékezzünk, és köszönetet mondjunk felelősségteljes, sok áldozatot és lemondást követelő munkátokért!

Az idei Bölcsődék Napja szomorú vonatkozása, hogy a már 2012-óta kialakított Intézményi szintű közös ünneplésre nem nyílhat lehetőség, hagyományink közül elmarad a Subidoo-Wap intézményi kórus fellépése, nincs közös szakmai nap, nincs előadó, előadás, nem próbálnak felvidítani a Parkett Főnökei, sztárvendég sincs, de elmarad immár második alkalommal a közös színházlátogatás is.

De Intézményi közösségünk láncszemeivel, a bölcsődék, konyha, központ a vezetők szakmai közösségeivel, közösen Veletek a pandémiás helyzetben is megtaláltuk a megemlékezés, és a köszöntés formáit.

Április 21-én a kisközösségben olyan nevelésmentes napot szervezhetünk, melynek mindenki része lehet, amit magáénak tekinthet, amiért az elmúlt napokban örömmel, lelkesedéssel tehetett. Bízunk benne, hogy az évforduló is nyomot hagy a munkatársakban, tartalmas, vidám, felemelő érzéseket élhetünk meg.

Kívánunk szép ünnepet, örömteli napot a kisközösségetekben, egyben köszönjük, hogy helyt álltok, helyt álltatok ebben a rendkívüli helyzetben is, az elmúlt esztendőben, és az Újpesti gyerekeknek derűs gyermekkort, töretlen fejlődési lehetőséget, a családoknak folyamatos segítséget biztosítottatok!

Az alábbiakban a bölcsődék meglepetés felvételei kerülnek megosztásra, illetve bölcsődék napi programjainkból szemezgettünk!

Ünnepeljünk mégis EGYÜTT!

Időpont foglalás

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
Dátum : 2022. Május 3., kedd
5
6
7
8
9
10
11
Dátum : 2022. Május 11., szerda
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Központi elérhetőségeink

Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézménye Bölcsődék Központja:

  • 1041. Budapest, Lőrinc utca 35-37.
  • +36-1-380-4488
  • ujpestibolcsodek@ujpestibolcsik.hu
  • www.ujpestibolcsik.hu
  • Intézményvezető: Kocsis Ildikó Edit

A félfogadás rendje szerda 9-16 óra között

Figyelem!

A honlapunkon megjelenő képeket a szülők írásos hozzájárulásával tesszük közzé!

Scroll to top