Nyomtatás

Tisztelt Szülők! Kedves Érdeklődők!

A COVID-19 járvány következtében, a személyes találkozások elkerülésével, az Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézményének valamennyi bölcsődéjébe a 2022/23 nevelési év előjegyzési rendje az alábbiak szerint történik:

Online kérelem leadás (A GDPR szabályok betartásával, honlapon keresztül: www.ujpestibolcsik.hu/ Online felvétel)

Online felvételi kérelem leadásának időpontja: 2022. május 1-15-ig

Személyes kérelem leadásra csak a legszükségesebb esetben, korlátozott számban lesz lehetőség. A személyes kérelem leadáshoz időpontfoglalás szükséges! A májusi időpontok április utolsó hetében kerülnek feltöltésre.

Személyes kérelem leadásának időpontjai: május 3-4 (kedd-szerda), május 11.(szerda)

Az online kérelem benyújtásakor szükséges iratok:

(szkennelve vagy olvasható minőségben fotózva csatolandó):

A felvétel elbírálásához szükséges egyéb információkat, igazolásokat, nyilatkozatokat (Gyermek TAJ kártyája, munkáltatói igazolások – mindkét szülő részéről!) a szülőknek az elvi felvételt követően, a felvétel szerinti bölcsődében, a bölcsődevezetőnek eredeti példányban kell bemutatniuk, vagy a nyilatkozatot megtenniük, a bölcsődei beszoktatást megelőző legalább kettő héttel.

A bölcsődei felvételekről, a felvett gyermekekről a felvétel szerinti bölcsőde vezetőjének értesítést küldünk. 2022. június 6-15 között a felvétel szerinti bölcsőde vezetője telefonon értesíti a szülőket a felvételről.

A felvételt nem nyert gyermekek szülei 2022. június 6-15. között e-mail levélben kapnak tájékoztatást.

Kocsis Ildikó Edit

Újpesti Bölcsődék Intézményvezetője

* Kérelmet abban az esetben szükséges benyújtani, ha a gyermek bölcsődei elhelyezését 2022/2023 nevelési évben szeretnék megoldani, és a beszoktatást 2022 szeptember 1. és október 31. között meg kívánják megkezdeni.

**A helyi önkormányzat rendelete és az Intézmény működési engedélyének értelmében az Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézménye valamennyi telephelyén elsősorban újpesti lakóhellyel rendelkező gyermekek ellátását lehet biztosítani.

Ezt a tényt a kérelem leadásánál, valamint a felvétel szerinti bölcsődében a beíratásnál, a gyermek és az egyik szülő lakcímkártyájával vagy védőnő által kiállított életvitelszerű lakóhely igazolásával kell igazolni. 15 %-ban egyéb okkal nem újpesti lakos is felvehető.

Bővebb tájékoztatás, valamint a bölcsődék bemutatkozása is olvasható honlapunkon (www.ujpestibolcsik.hu)

*** Amennyiben rendelkezésre áll.