Loading color scheme

BÖLCSŐDE NYITÁS! TÁJÉKOZTATÁS!

Tisztelt Szülők! Kedves Anyukák, Apukák!

Tájékoztatom Önöket arról, hogy a  215/2020. (V.20) Korm. rendelet 1.§ (2) bekezdése értelmében,   2020. június.02. hétfőtől a bölcsődéink a veszélyhelyzet előtti szokásos rendben működnek.

A Fenntartó 2020.május 21-i döntése értelmében:

  • a bölcsődei ellátásban való részvétel jogszabályi feltételei szerint, további feltételek előírása nélkül történik,
  • bölcsődék 2020. augusztus 31-ig, a nyár folyamán folyamatosan nyitva tartanak,
  • a felújítási munkálatok elvégzése idejére részleges zárás lehetséges,

Megszűnik az ügyelet a Hajló, az Aradi és a Rózsaliget bölcsődében, és minden gyermek újra a saját bölcsődéjében veheti igénybe az ellátást.
Kérjük Önöket, hogy 2020. május 25. hétfő, 10 óráig jelezzék igényüket az alapellátást nyújtó bölcsőde e-mail címére.

A június 02. utáni időszakra a személyi térítési díj (gondozási díj, étkezési díj) befizetését a bölcsődék vezetői a szokott módon megszervezik, a befizetési rendszer 2020.05.26-tól befizetési lehetőséget biztosít.

A rendkívüli zárva tartás időszakára befizetett gondozási díjakat a Gazdasági Intézmény szakemberei folyamatosan térítik vissza, és utalják át a megadott számlaszámokra.

Kérdéseikkel munkaidőben forduljanak a Bölcsődevezetőhöz, vagy Bölcsődék központjában hívják a 380-44-88 telefonszámot. Bízunk benne, hogy a visszaállást zökkenőmentes tudjuk megvalósítani közösen.

 Kedves Szülők!

Felhívom a figyelmüket, hogy a járványügyi előírások továbbra is érvényesek, ezért a bölcsődék házirendje, a napirend részletei változnak, kérem ez ügyben elfogadó együttműködésüket.

Az ellátás részleteiről 2020.06.02 előtt részletes tájékoztatást kapnak.

Mivel a veszélyhelyzet, a fertőződés lehetősége továbbra is fennáll, a bölcsődei ellátás igénybe vételével kapcsolatban, hozzanak megfontolt, környezetük, családjuk, és gyermekeik érdekeit, és egészségét is szolgáló döntést.

2020-05-21

Kocsis Ildikó Edit

Intézményvezető