Loading color scheme

Kedves szülők!

A szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció már az újpesti bölcsődékben is elérhető minden szerdán 8-12 óra között!

Mi van akkor, ha a szülő úgy érzi, kifogyott az eszközökből, elfogyott az energiája? Tehetetlennek érzi magát, úgy érzi, elrontott valamit, hogy nem elég jó szülő? Ha nehézségei vannak abban, hogy gyermekét megfelelően tudja szoptatni, táplálni, vagy legjobb szándéka ellenére sem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt a gyermek születése előtt elképzelte? Meg szeretné érteni, miért rombol, vagy éppen harap a gyermeke? Egyéb más gyermeknevelési nehézségei, gondjai vannak? Mit tehet a szülő, ha gyermeke nyugtalan, sokat sír, nem alussza át az éjszakát?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ szakember, szülők és a gyermek közösen.

Minden probléma egyedi, még akkor is, ha a tünet azonos. A család, a gyermek és a környezet mindenki számára más-más helyzetet, más-más megoldást kínál. Célom nem csak az, hogy a gyermek jól aludjon, vagy éppen jól egyen, hanem az is, hogy átadjam tudásom, tapasztalatom, hogy bizalmat és erőt adjak azoknak a családoknak, akik szülőként most élik át a koragyermekkor varázsos, de olykor nehéz időszakait.

Komplex megoldást ajánlok Önöknek, hogy segítsek feltárni az okokat, és megtalálni azokat a lehetőségeket, melyek a család számára elfogadható megoldást nyújtanak.

Jelentkezni lehet a bölcsődevezetőknél, vagy Benkő Zsuzsa konzulensnél.

 

 

Farkas Anikó bölcsődevezető

+(36) 1 233 3736

 

Homoktövis bölcsőde

1048 Budapest

Homoktövis utca 104.

 

 

 

Benkő Zsuzsa

+(36) 20 956 49 46

 

Szülő-csecsemő konzulens

Kisgyermeknevelő

 

 

 

Első alkalom: 2016. február 1. szerda 8 órától 12 óráig