Loading color scheme

Hajló bölcsőde

Bölcsődénk Káposztásmegyer zöldövezeti környezetben csendes, nyugodt utcában található. Két bölcsődei csoportban 50 férőhelyen látjuk el a kisgyermekeket. A mai kor követelményeinek megfelelő intézményünk belső terei esztétikusak, dekoratív színekkel és berendezésekkel rendelkeznek.


   
A bölcsőde udvara tágas, füvesített, bőséges lehetőséget kínál a gyermekeknek a mozgásra, a különböző játéktevékenységekre és ismeretszerzésre.



Célunk:
 
A bölcsődei gondozásnak - nevelésnek nagy szerepe van, hisz az első intézményrendszer a bölcsőde a családok életében mellyel találkoznak. Hisszük és valljuk, hogy amit a gyerekek itt és nálunk kapnak útravalóul az lesz valamennyi nevelési fázis közül a legmeghatározóbb. A szeretetteljes, a felnőtt és a kisgyermek kölcsönös tiszteleten alapuló partneri kapcsolatára, a gyerekek kezdeményezésére, önálló aktivitására építő, egyéni képességeit és kompetenciáját tiszteletben tartó bölcsődei nevelés kulcsfontosságú a felnövekvő generációk erkölcsi, esztétikai értékrendjének értelmi és érzelmi struktúrájának kialakításában.

Ünnepeink:


     
Hétköznapjainkba színt visznek az ünnepek. A szülők számára nyitott. rendezvényeken lehetőség van arra, hogy a család minden tagja együtt játsszon, együtt örüljön.
Ilyen a bölcsődekóstolgató, az anyák napja vagy a Márton napi lámpás felvonulásunk.


Márton napkor a gyerekek, felnőttek, gondozónők együtt énekelve sétálnak végig a faragott töklámpásokkal, festett mécsesekkel kivilágított udvaron. Libazsíros kenyér, meleg teával vendégeljük meg a résztvevőket.


     
Nyitottak vagyunk, bármikor szívesen látunk minden érdeklődő szülőt és gyermeket, aki szeretne bölcsődénk életébe betekinteni.

 

Bejelentkezés személyes ügyfélfogadásra

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
Dátum : 2022. Május 11., szerda
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hajló Utcai Bölcsőde
Budapest IV. ker. Hajló Bölcsőde
e-mail cím: hajlobolcsode@ujpestibolcsik.hu
Részlegvezető: Konka László Csabáné
Cím: 1048 Bp. Hajló u. 2-8.
Tel./Fax.: 380-6218