Loading color scheme

Leiningen bölcsőde

Bölcsődénk kertes családi házak által körülhatárolt, jó levegőjű környezetben helyezkedik el. 68 férőhelyes intézmény, melynek három csoportja van.

Mind a három gondozási egység csoportszobái jól felszereltek, esztétikusak. Megfelelő játék-készlet áll a gyermekek rendelkezésére. A feltételek adottak, hogy minden évszakban igénybe vegyék a szabadlevegőn történő altatás lehetőségét.

Tágas kertünkben különböző mozgásos játékok, kerti bútorok, pancsoló medencék, homokozók és hatalmasra nőtt fák árnyéka biztosítja a vidám, felszabadult játékot a gyermekek részére. A bölcsődében saját főzőkonyha üzemel, ahol a különleges táplálkozást igénylő (tej, liszt, szója,stb-érzékeny) gyermekek igényeit is figyelembe tudjuk venni.

Célunk, a bölcsődébe járó gyermekek sokoldalú, harmonikus fejlődésének elősegítése olyan környezetben, ahol a gyermekek és a szülők egyaránt jól érzik magukat.

Szakmai programunk a jó család-bölcsőde kapcsolat kialakítása, és a gyermekek magas szintű gondozása, nevelése, fejlesztése érdekében készült. A napi személyes kapcsolat során a szülőkkel való rövidebb-hosszabb beszélgetések alkalmával kellemes légkört alakítunk ki. A bölcsődei életet különböző programok színesítik,-Mikulásvárás, karácsonyi mézeskalácssütés, farsangi vígasság, gyermeknap, nyárbúcsúztató-amikor is a szülők a gyermekeikkel tölthetik a napot.

Nyitottak vagyunk, bármikor szívesen látunk minden érdeklődő szülőt és gyermeket ,aki szeretne bölcsődénk életébe betekinteni.

A bölcsődés életről készült képeink megtekinthetők: kep.tar.hu/leiningen

Bejelentkezés személyes ügyfélfogadásra

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
Dátum : 2021. Szeptember 8., szerda
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
30

Budapest IV. ker. 2.sz. Bölcsőde
e-mail cím: leiningenbolcsode@ujpestibolcsik.hu
Részlegvezető: Komárominé Huszárik Renáta
Cím: 1046 Bp. Leiningen u. 5.
Tel./Fax.: 370-8658