Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézményének Honlapja

  • 1

IDŐSZAKOS GYERMEKFELÜGYELET, ÚJ SZOLGÁLTATÁS AZ ÚJPESTI BÖLCSŐDÉKBEN!

A 23/2010.(VIII.23.) Önkormányzati Rendelet vonatkozó paragrafusai értelmében, időszakos gyermekfelügyelettel lehetőséget biztosítunk a családok számára, hogy szakképzett kisgyermeknevelők felügyeletére bízhassák gyermeküket.

Újpesti bölcsődékben ezt a szolgáltatást (2017.szeptembertől a Homoktövis bölcsődei bevezetéssel) azok a családok vehetik igénybe, ahol a gyermek nem jár bölcsődébe, de a napközbeni felügyeletre szükségük van.

1-4 éves korú gyermekek számára kínáljuk az időszakos gyermekfelügyelet szolgáltatást.

A szolgáltatás díja alkalmanként:

  • négyszeri étkezéssel:    4200Ft,
  • háromszori étkezéssel:  3200Ft,
  • tízórai biztosításával:    2800Ft.

A szolgáltatás részleteit az Intézményvezető és a Családdal kötött Megállapodás, valamint az Időszakos gyermekfelügyelet Házirendje tartalmazza.

A szolgáltatás célja, hogy a Gyesen, Gyeden lévő, aktív kereső tevékenységet nem végző édesanyák el tudják az ügyeiket intézni anélkül, hogy a kisgyermeket magukkal kelljen vinni a hivatalokba, áruházba, vagy akár csak elmenjenek a fodrászhoz, kozmetikushoz. A munkakeresési periódusban szabadon el jussanak állás interjúra, beiratkozhassanak egy tanfolyamra, stb.

Bízunk benne, hogy az új szolgáltatással segíthetjük a Családokat, és a szolgáltatásban résztvevő kisgyermekek fejlődését, szocializációját is támogathatjuk.

További információt kaphatnak a Bölcsődék Központjától, 2017-augusztus 08-tól, 8-16 óra között a 380-44-88 telefonszámon.